Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Conflict Bij Audi Brussels Blijft Aanhouden Vakbonden Willen In Gesprek Gaan Over Teruggave Gegijzelde Sleutels Directie Is Bereid Heropstart Fabriek Te Bespreken

Conflict bij Audi Brussel blijft aanhouden: vakbonden willen in gesprek gaan over teruggave ‘gegijzelde’ sleutels, directie is bereid heropstart fabriek te bespreken

Vakbonden eisen teruggave sleutels

De vakbonden bij Audi Brussel eisen de teruggave van de ‘gegijzelde’ sleutels van de directie. De sleutels werden vorige week in beslag genomen door de directie, nadat de werknemers het werk hadden neergelegd uit protest tegen de geplande ontslagen.

Directie bereid tot gesprek

De directie van Audi Brussel heeft laten weten bereid te zijn om in gesprek te gaan met de vakbonden over de teruggave van de sleutels. De directie wil echter eerst garanties dat de productie weer kan worden opgestart.

Staking blijft aanhouden

Ondanks de bereidheid van de directie tot gesprek, blijft de staking bij Audi Brussel aanhouden. De vakbonden willen eerst de sleutels terugkrijgen voordat ze de staking opheffen. De staking heeft al geleid tot productieverliezen van miljoenen euro’s.

Gevolgen voor werknemers

De staking heeft ook gevolgen voor de werknemers van Audi Brussel. De werknemers hebben al een week geen loon ontvangen en zijn bang voor hun toekomst. De vakbonden roepen de directie op om snel een oplossing te vinden voor het conflict.

Gevolgen voor Audi

De staking heeft ook gevolgen voor Audi. Het bedrijf loopt al miljoenen euro’s aan productieverliezen mis en de reputatie van het bedrijf staat op het spel. Audi is een belangrijk bedrijf voor de Belgische economie en het conflict bij Audi Brussel kan gevolgen hebben voor de hele auto-industrie.

Mogelijke oplossingen

Er zijn verschillende mogelijke oplossingen voor het conflict bij Audi Brussel. De vakbonden en de directie zouden kunnen afspreken om de sleutels terug te geven in ruil voor garanties dat de productie weer kan worden opgestart. Een andere mogelijkheid is dat de vakbonden en de directie een akkoord bereiken over een sociaal plan voor de ontslagen werknemers.


Komentar